1. SERVICE 

Hos WE ARE KNITTERS er vår første prioritet kundetilfredshet og vi ønsker å oppnå dette med utmerket service. Derfor sikrer vi at kvaliteten på våre produkter og leveringsbetingelsene følger vilkårene nedenfor. Vekten og størrelsen på våre produkter er spesifisert på nettsiden..

Hjelp

Hvis du trenger hjelp med ditt online kjøp eller med noe some r produktrelatert, vil vi gjerne hjelpe deg. Bare send oss en e-post på Hjelpsenter.

.

Personvern

All informasjon fra We Are Knitters kunder vil bli behandlet med ekstrem personvern og vil ikke bli gitt til tredjeparter, med untak av når det er nødvendig for å levere bestillingen din (for eksempel til våre transportselskaper for levering).

Pay Pal behandler bankdata direkte. Vi har valgt denne leverandøren som vår elektroniske betalingstjeneste fordi det er den raskeste og sikreste måten å betale online. Derfor vil WE ARE KNITTERS aldri se informasjonen på kundenes kredittkort og vil bare motta betalings- og bestillingsdetaljene gjennom Pay Pal. For mer informasjon besøk www.paypal.com eller https://www.adyen.com/, eller kontakt oss via kontaktskjemaet.

For mer informasjon, vennligst sjekk følgende link: We Are Knitters personvern

 

2. BESTILLINGER

Pris

Prisen på produktene vil være som angitt på vårt nettsted til enhver tid, med mindre noe går galt.

Alle priser inkluderer gjeldende skatter, men ekskluderer fraktkostnader som varierer avhengig av antall kjøpte varer og leveringsdestinasjon. 

The prices shown in our products do not include VAT

Rabattkoden på 100kr når du mottar vårt nyhetsbrev er kun gyldig for et kjøp over 350 kr

Kupongkoder kan ikke kombineres med ekstra kuponger og er ikke aktuell I løpet av større nettsidekampanjer. I tilfelle vi har en full nettsidekampanje med rabatter eller salg er kuponger ikke gyldige, og den eksisterende kampanjen blir brukt på bestillingen din.

Salg

Vi tilbyr ikke prisjusteringer for bestillinger mottatt før eller etter et salg.

Ordrebekreftelse

Når kunden har betalt for bestillingen, vil han motta en e-postbekreftelse.

 

3. BETALING

Betalingsmetode

Betalinger for bestillinger kan gjøres med kreditt- eller debetkort, via en nettbank som Sofort eller via en Pay Pal-konto.

Uansett hvilken metode du velger, vil betalingen bli gjort gjennom PayPal, en global leder innenfor online betalingstjenester, da det er den raskeste og mest pålitelige måten å foreta online betaling. Så snart kunden har valgt de produktene han vil inkludere i bestillingen og fullfører utsjekkingen, blir han automatisk videresendt til PayPal-siden.

VIKTIG:  DET ER INGEN BEHOV FOR Å HA EN PAY PAL KONTO, KUNDEN KAN BETALE MED KREDITTKORT (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS eller AURORA).

Personvern og sikkerhet

PayPal og Servired er de mest pålitelige og sikre selskapene for å raske nettbaserte betalinger. WE ARE KNITTERS vil aldri se informasjonen til kundenes kredittkort og vil bare motta betalings- og bestillingsinformasjonen via PayPal. For mer informasjon, besøk www.paypal.com eller https://www.adyen.com/, eller kontakt oss via kontaktskjemaet.

Videre har vi ansatt SSL-sertifikatene fra Verisign som beskytter den elektroniske kunden i sine bestillinger.

 

4. FARGENE PÅ GARNENE

På grunn av behandlingen av bildene og forskjellige dataskjermoppløsninger, kan garnets ekte farge avvike fra den som er sett på nettsiden.

 

5. BEDRIFTEN

For spørsmål, forslag eller klager, kan kunden kontakte oss via e-post på iHjelpsenter.

 

Vil du vil fortelle oss om en feil eller noe vi burde forbedre oss på? Skriv til oss på ombudsman [at] weareknitters.com og vi vil behandle det med maksimal konfidensialitet og prioritet.

 

6. TOLL OG MVA

Når du handler hos We Are Knitters er det ingen overraskelser som dukker opp. Dette betyr at du betaler ikke ekstra utover det du betaler i kassen.

 

 

WE ARE KNITTERS S.L

B86080595


C/ Serrano 110, 5º

28006, Madrid

 
 
Número de inscripción de la sociedad: Inscripción 1ª
Ley Aplicable: Española
Tribunal competente: España