Hvem er vi?

Vi heter Pepita Marín og Alberto Bravo, og sammen grunnla vi We Are Knitters tilbake i 2011. Vi møttes rundt 2009, og etter en tur til New York året etter, kom vi på ideen om WAK, og noen år senere er vi her!

Da vi først startet, var det bare oss to. Nå er vi tretti personer på våre hovedkontorer. Ja, det er mye kaffe som serveres på kontoret om morgenen. Det er folk fra forskjellige nasjonaliteter og kulturer, noe vi virkelig liker. Noen kaller oss FN for strikking, og de har på en måte rett. Du kan høre folk snakke spansk, engelsk, fransk, tysk, osv.

Internt er vi delt inn i forskjellige team:

  • Strikketeamet designer alle våre mønstre og sørger for at alt er klart, selv for den mest uerfarne strikkeren. De jobber også tett med skaperne vi samarbeider med.
  • Markedsteamet er det vi kaller 'trendjegere': de er alltid på jakt etter de nyeste trendene på sosiale medier, og sørger for å spre ordet om fordelene med strikking og bruk av naturlige fibre.

  • Også veldig viktig er produktteamet, som er ansvarlig for å lansere nye fibre, nye kvaliteter, nye farger og nye teknikker uten stopp!