Endre måten du handler på

Bryr du deg om de tingene du kjøper på samme måte som du bryr deg om de du lager? Å strikke dine egne klær får deg til å føle deg bra og forbedrer selvtilliten. Vi har også en tendens til å ta bedre vare på våre håndlagde brikker, så de varer lenger enn den vi kjøper. Lag dine egne klær, ta vare på dem, så bidrar du til en mer bærekraftig planet der sakte-motestransjen har en viktig rolle.

Wak prøver å spre sakte-motebevegelsen ved å bringe ny verdi til håndlagde moteartikler. Vi jobber med å utvikle trendy design og sett for nybegynnere, slik at vi kan nå yngre generasjoner.

Bidra til en bedre planet

Har du noen gang tenkt på hvordan klærne som vi kjøper er laget?

Hvis det å strikke din egen genser tar deg mer enn en uke og koster mer enn $ 90, hvordan kan andre merker produsere dem på mindre enn en dag for under $ 20? Vi oppfordrer alle til å tenke på arbeids-, kostnadene og produksjonsprosessene som vi støtter. Ved å gjøre dette har vi en mulighet til å redusere forurensning og vår innvirkning på miljøet.

Våre materialer

Vi bryr oss mye om materialene våre og hvordan de er hentet. Teamet vårt fører tilsyn med hvert trinn i vår produksjonsprosess for å sikre at produktene våre er miljøvennlige. Vi bidrar også til lokalsamfunn, og skaper muligheter for arbeid og samfunnsutvikling gjennom vår lange produksjonsprosess: litt for oss kan bety mye for dem.

Bortsett fra vårt garn, er nåler og kroker håndverk laget av 100% FSC -sertifisert bøkved. Papirposene våre er resirkulert, resirkulerbare og gjenbrukbare. Fra det øyeblikket du åpner settet ditt, er det så mange måter å gi et nytt liv til disse posene og redusere avfall.

Apart from our yarn, our needles and hooks are artisan made from 100% FSC Certified beechwood. Our paper bags are recycled, recyclable, and reusable. From the moment you open your kit, there are so many ways to give a second life to these bags and reduce waste.

Ta vare på dine håndlagde produkter

Hvis du liker det, lag det! Og hvis du elsker det, få det til å vare evig! Ta vare på de håndlagde prosjektene dine ved hjelp av guiden vår:

 • Etter at du har brukt så mye tid på å lage dine håndlagde produkter, anbefaler vi på det sterkeste at du ikke vasker dem i vaskemaskin for å unngå å skade de skjøre og naturlige fibrene. Bruk av vaskemaskin kan føre til at prosjektet ditt krymper og filtes, og det er nesten umulig å gjenopprette!

 • Det er helt normalt å se pilling på håndlagde ullplagg. Vi anbefaler at du bruker en ullkam eller en pillingmaskin for å forlenge levetiden på prosjektene dine ved å fjerne skjemmende fnugg og piller.

 • Ved å bruke broderi til å reparere og reparere slitte klær får du et unikt, dekorativt preg, samtidig som du forsterker stoffet, forlenger plaggets levetid og reduserer avfallet.

 • Duplikatsøm er svært nyttig for å reparere og reparere håndstrikkede plagg, fordi det sømløst forsterker svekkede områder, bevarer plaggets designintegritet og forlenger levetiden. Det kan også brukes til å gi håndstrikkede plagg som du har hatt i samlingen lenge, en ny vri, slik at de føles som nye!

 • Håndvask av håndstrikkede ullgensere bidrar til å bevare de sarte fibrene og de intrikate mønstrene, noe som sikrer lang levetid og bevarer den opprinnelige kvaliteten. Sørg for å vaske de håndstrikkede prosjektene forsiktig for hånd med romtemperert vann og nøytral såpe.

 • For å lufttørke håndstrikkede plagg må du ikke vri dem, men forme dem forsiktig til de opprinnelige dimensjonene, legge dem flatt på et håndkle eller et tørkestativ borte fra direkte sollys og la dem tørke helt.

 • Ved å dampe håndstrikkede plagg i stedet for å vaske dem, kan du friske opp og fjerne rynker uten å risikere å skade de ømfintlige fibrene eller forstyrre plaggets form.

 • Visste du at ullfibre har naturlige antibakterielle egenskaper? Fiberens unike struktur og innhold av lanolin kan hemme bakterieveksten og holde plaggene friske over lengre tid. Noen ganger trenger du bare å lufte de håndstrikkede plaggene dine, og det bør være nok til å fjerne eventuell innestengt lukt og bevare plaggets renhet og integritet.

 • Hvis du liker det, bruk det! Og hvis du ikke liker det lenger, vikle det opp! Å nøste opp håndstrikkede plagg for å gjenbruke garnet fremmer bærekraft ved å redusere avfallsmengden og gjør det mulig å lage nye prosjekter med tidligere brukte materialer.

 • Vår Mixed Yarn er GOTS-sertifisert. Global Organic Textile Standard (GOTS) er anerkjent som verdens ledende behandlingsstandard for tekstiler laget av økologiske fibre. Den definerer strenge miljøkriterier for hele leverandørkjeden for økologiske tekstiler og krever også at sosiale kriterier overholdes.

 • Denne sertifiseringen tilbys av Promperú, en enhet som er en del av det peruanske utenriks- og turismeministeriet. Fair Trade er en solidarisk, rettferdig og etisk modell som søker å gi rettferdige fordeler til hver av partene som er involvert i produksjonsprosessen av et produkt eller tjeneste.

 • Mulesing er et smertefullt kirurgisk inngrep som utføres på sauer, og som ofte brukes i Australia for å forebygge parasittinfeksjonen flystrike. Mulesing kan unngås, og det finnes gode alternativer. Garnet vårt er 100 % fritt for mulesing.

 • STANDARD 100 OEKO-TEX®️ er et av verdens mest kjente merker for tekstilprodukter som er testet for skadelige stoffer. Det står for kundetillit og høy produktsikkerhet.