Overensstemmelseserklæring

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

Hos We Are Knitters, tror vi på og har en sterk kultur for etterlevelse. Komplekse krav og stadig skiftende juridiske og regulatoriske rammer krever klare etiske og moralske regler for selskapsstyring og for vårt samarbeid.

For å overholde disse reglene - som inkluderer lover, retningslinjer og standarder - har We Are Knitters 'ledelse implementert et robust samsvarsstyringssystem. Vår forpliktelse til etterlevelse er en refleksjon av vår dedikasjon til verdiene om ekthet, kreativitet og fellesskap i verden av håndstrikking. Vi utvikler og oppdaterer dette systemet kontinuerlig for å sikre at det gjenspeiler de samlede verdiene i samfunnet vi opererer i og er i tråd med de siste juridiske kravene.

Målet vårt er å sørge for at du kan glede oss over samfunnet vårt og våre garn, mønstre og strikkesett med tilliten til at du er i et vennlig, trygt og regulert miljø. Som alltid er vi her for å svare på spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Hvis du møter handlinger, praksis eller situasjon som du føler ikke er i samsvar med våre verdier, retningslinjer eller gjeldende forskrifter, ikke nøl med å kontakte oss gjennom vår varslere kanal, som kan nås ved å skrive til denne e -posten: denuncia@weareknitters.com. Kommunikasjonen din vil bli behandlet med den ytterste konfidensialitet og alvor den fortjener. Husk at stemmen din er viktig for oss, og sammen vil vi gjøre at vi er strikkere til et enda tryggere og mer innbydende rom for alle.


Du kan konsultere dokumentene her:

  • Etikkkode og oppførsel for leverandører av Wak
  • Etikkkode og oppførsel for leverandører av Wak
  • Antikorrupsjonspolitikk