Aksepterer WAK returer?

Selvfølgelig. Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp har du 14 dager etter at du mottok bestillingen til å returnere produktene du ikke vil ha, og vi vil betale deg tilbake.

Følg trinnene nedenfor. Se trinnene..

Når vi mottar de returnerte varene på vårt lager vil refusjonen bli utstedt innen 7 virkedager. Beløpet som skal tilbakebetales vil være prisen på varene som returneres pluss fraktkostnadene som samsvarer med produktene. (1)

Vi minner deg på om at det kun er mulig å returnere varer for tilbakebetaling. For utveksling på ull, farger, modeller eller nåler, må du starte en ny bestilling på weareknitters.no.

Pakkene må returneres med alt du bestilte, inkludert mønsteret og strikkepinnene.
Packs of skeins must be returned entirely, partial returns are not accepted.

Hvis du har mottatt et defekt eller feil produkt, vennligst kontakt vårt Knitter Service team her here og vi vil forklare deg i detalj hvordan du fortsetter med problemet, og gir deg den beste løsningen.

Returneringspolitikk  | FAQs

DIN RETUR TRINN FOR TRINN

INFORMER WAK OM DIN RETURNERING

SKRIV UT FRAKETIKETTEN

FORBERED PAKKEN FOR RETUR

SEND

1. Informer oss om retur

Velg din bestilling og dine produkter via kontoen din. Om du ikke har en konto, klikk her. Det er viktig at du fyller det ut med korrekt informasjon og velger din type retur. Du vil motta et svar fra kundeserviceteamet med instruksjoner om hvordan du skal gå frem, vennligst vent på svar fra oss før du begynner returen.

2. Skriv ut fraktetiketten

Når vi mottar returskjemaet ditt (trinn 1), hvis det er tilgjengelig i landet ditt, genererer vi en forhåndsbetalt fraktetikett. Du vil motta det på e-postadressen du pleide å kontakte oss. Skriv ut den forhåndsbetalte etiketten og fest den på utsiden av boksen som skal returneres.

* Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig for ditt land, vennligst ignorér følgende instruksjoner, og vi vil forklare i eposten hva du skal gjøre i ditt tilfelle.

3. Forbered pakken for retur

Produktet må returneres i samme stand som du mottok det med originalemballasjen og etiketten, i samme pakken eller en pakke med tilsvarende dimensjoner. Legg ved det trykte returskjemaet, utfylt med korrekt informasjon, inni pakken. Legg til den forhåndsbetalte e-postetiketten du mottok via e-post på utsiden av pakken (trinn 3).

4. Send

Ta med pakken til ditt lokale postkontor eller DHL, avhengig av hvem som opprinnelig leverte pakken til deg. Porto er allerede forhåndsbetalt av We Are Knitters, så du må ikke betale noe på postkontoret.

Nedenfor finner du lenker til pakketjenester hvor du kan slippe avkastningen din, avhengig av hvilket land du bor i.

Kostnaden for å returnere varen er 90 NOK, og vil bli trukket fra beløpet som skal tilbakebetales.

FINN EN POSTKONTOR

Kan vi ikke gi en etikett. For å fullføre avkastningen må du sende bestillingen til adressen fra kundeserviceteamet når du sender inn skjemaet ditt.

Return costs

CountryRate
Norge90 NOK

Hvor lang tid vil det ta før du mottar tilbakebetalingen?

Innen en periode på mindre enn 7 virkedager, etter å ha mottatt de returnerte produktene, refunderer WAK prisen for de returnerte produktene. Enhver forsinkelse utenom dette kommer an på i hvor lang tid det tar å sende refusjonen til kontoen din, noe som avhenger av vilkårene til banken din, som er eksterne fra WAK, og vi kan dermed ikke holdes ansvarlige for.

WAK Returpolitikk

WAK aksepterer returer av alle varer innen 14 dager fra da du mottok bestillingen, uansett årsak.

WAK vil refundere kostnaden for returvarer når de mottar produktene i deres varetekt. WAK vil refundere kostnaden for returvarer som samsvarer med det beløpet som kunden betalte ved kjøp av de returnerte produktene og fraktkostnadene. Dette inkluderer tilbud, kampanjer og rabattkuponger.

På grunn av lagerkapasiteter kan returer bare tillatt innen 14 dager. Det er ikke mulig å bytte produktene selv om kostnadene ved produktene er de samme. Hvis du foretrekker et nytt produkt, vennligst fyll ut hele returprosessen og opprett en ny bestilling på vår nettside.

Under forsendelsen er We Are Knitters ikke ansvarlig for eventuelle hendelser eller tap.

WAK holdes ikke ansvarlig dersom produktene de mottar fra retur og de produkter som kunden oppgir på returfakturaen ikke stemmer overens. WAK vil kun refundere prisen på varene som er mottatt.

WAK vil kun gi refusjon for kostnaden for ubeskadigede varer mottatt i sin opprinnelige tilstand.

På en annen side, om du har mottatt et defekt produkt, beklager vi. WAK-teamet vil personlig løse hendelsen så snart som mulig! I dette tilfellet bør du rapportere hendelsen til Hjelpesenter. WAK-teamet vil kontakte deg og forklare hvordan du skal gå frem