Returnerer

Godtar Wak avkastning?

Selvfølgelig. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, har du 14 dager fra det øyeblikket du mottar bestillingen din for å gjøre en retur av de fulle, komplette produktene du ikke lenger vil ha, og vi vil gi deg refusjon.

Følg trinnene nedenfor. Se trinn.

Når vi mottar de returnerte varene i vårt lager, vil refusjonen din bli utstedt innen 7 virkedager. Beløpet som skal refunderes vil være prisen på de returnerte varene pluss fraktkostnader proporsjonalt med de returnerte produktene. (1)

Settene må returneres med alle bestillinger som er bestilt, inkludert mønster og nåler.
Pakker med skeins må returneres helt, delvis avkastning aksepteres ikke.

Vi minner deg om at det bare er mulig å returnere varer for refusjon. For utveksling av ull, farger, modeller eller nåler, må du foreta et nytt kjøp på weareknitters.co.uk.

Hvis du har mottatt et mangelfullt eller feil produkt, kan du nå ut til vårt Knitter -tjenesteteam her Og vi vil forklare i detalj hvordan du kan gå videre med problemet, og gi deg en best mulig løsning.

Returpolitikk | Vanlige spørsmål

Din retur trinn for trinn

Informer wak om din retur

Skriv ut fraktetiketten

Forbered pakken for retur

SENDE

1. Informer oss om din retur

Bestilling plassert i EU
Bestilling plassert utenfor EU
Klikk her og fyll ut det elektroniske skjemaet.


Det er viktig at du fyller ut skjemaet riktig og velger riktig mengde og type retur. Du vil motta et svar fra kundeserviceteamet med instruksjoner om hvordan du går frem, ikke fortsett med returen uten å motta svar først.

2. Skriv ut fraktetiketten

Når vi har mottatt returskjemaet ditt (trinn 1), hvis tilgjengelig for ditt land, vil vi generere en forhåndsbetalt fraktetikett. Du vil motta den på e -postadressen du pleide å kontakte oss. Skriv ut den forhåndsbetalte etiketten og fest den på utsiden av boksen som skal returneres.

*Skulle dette alternativet ikke være tilgjengelig for ditt land, kan du ignorere følgende instruksjoner, og vi vil forklare i e -posten hvordan du går frem i ditt tilfelle.

3. Forbered pakken for retur

Produktet må returneres i samme tilstand som du mottok det, med originalemballasjen og etiketten, i samme boks, eller en boks med lignende dimensjoner. Ta med skjemaet på trykte retur, utfylt riktig, inne i boksen. Fest den forhåndsbetalte postetiketten som du mottok via e -post på utsiden av boksen (trinn 3).

4. Send

Ta med pakken din til postkontor eller DHL. Pendlingen er allerede forhåndsbetalt av We Are Knitters, så du trenger ikke å betale noe på postkontoret.

Kostnaden for avkastningen vil bli nedsatt av beløpet som skal refunderes (se nedenfor).

Finn et postkontor

Storbritannia

Hvis du ikke finner landet ditt på listen, kan vi ikke gi en etikett. For å fullføre returen, må du sende bestillingen din til adressen som er oppgitt av vårt kundeserviceteam når du sender inn skjemaet ditt.

Returkostnader

Land Vurdere
United Kingdom £5.90
Jersey £5.90
Guernsey £5.90
Germany 4,90 €
Andorra 9,90 €
Australia $29 AUD
Austria 4,90 €
Belgium 6,50 €
Bulgaria 25,00 €
Spain 5,90 €
Spain 16,00 €
Spain (Canarias) 7,95 €
South Korea 25,00 €
Croatia 9,99 €
Denmark 70,00 DKK
Denmark 200 DKK
Slovakia 25,00 €
Slovenia 15,00 €
Estonia 25,00 €
Finland 9,99 €
France 6,50 €
France 20,00 €
Greece 25,00 €
Hungary 9,90 €
Ireland 7,95 €
Italy 6,50 €
Isle of Man £5.90
Japan 25,00 €
Latvia 25,00 €
Lithuania 25,00 €
Luxembourg 6,50 €
Luxembourg 20,00 €
Malta 25,00 €
Monaco 6,50 €
Monaco 20,00 €
Norway 130 NOK
New Zealand 29,00 €
Netherlands 6,50 €
Poland 35 PLN
Poland 125 PLN
Portugal 25,00 €
Czechia 6,50 €
Romania 25,00 €
Sweden 15,00 €
Sweden 25,00 €
Switzerland 7,00 CHF
Taiwan 25,00 €
Turkey 25,00 €


Hvor lang tid vil det ta før refusjonen blir i kraft?

I løpet av en periode på 7-14 virkedager, etter å ha mottatt de returnerte varene, vil Wak tilbakebetale kostnadene for de returnerte varene. Enhver forsinkelse i tiden det tar å legge inn refusjonen til kontoen din vil avhenge av vilkårene i banken din, som er eksterne av Wak og som vi ikke kan holdes ansvarlige for.

Wak Return Policy

Wak aksepterer retur av alle varer, i løpet av en periode på 14 dager fra da du mottok ordren, uavhengig av årsaken.

Wak vil tilbakebetale kostnadene for de returnerte varene når de mottar produktene i fasilitetene sine. Wak vil tilbakebetale kostnadene for de returnerte varene, lik beløpet som kunden betalte under kjøpet av de returnerte produktene og fraktkostnadene. Dette inkluderer tilbud, kampanjer og rabattkuponger.

På grunn av mulige variasjoner på lager innen de 14 dagene som er tillatt for avkastning, er det ikke mulig å utveksle produkter selv om kostnadene for produktene er de samme. Hvis du foretrekker et nytt produkt, kan du fullføre hele returprosessen og opprette en ny ordre gjennom nettstedet vårt.

Under frakt blir vi ikke holdt ansvarlige for noen hendelse eller tap.

Wak holdes ikke ansvarlig hvis produktene de mottar fra en retur og produktene som er angitt av kunden på returfakturaen ikke er de samme. Wak vil bare tilbakebetale kostnadene for mottatte varer.

Wak vil bare tilbakebetale for kostnadene for uskadede varer mottatt i sin opprinnelige tilstand.

På den annen side, hvis du har mottatt et mangelfullt produkt, beklager vi. Wak -teamet vil personlig løse hendelsen så snart som mulig! I dette tilfellet bør du rapportere hendelsen til vår hjelpesenter. Wak -teamet vil komme i kontakt med deg og forklare hvordan du skal gå frem i ditt tilfelle.