Prøver

Oppdag våre fibre

Hva slags fiber er det beste valget for ditt prosjekt? Hva er den perfekte fargen?
Bestill våre garn prøver, så får du det til riktig!

1
Velg et fiber

Vi har prøver tilgjengelig i alle våre fibre

2
Bestill garnprøver.

Hver garnprøve har en verdi av 50 NOK som du kan spare på ditt neste kjøp.

3
Velg din favorittfarge

Velg farge som du ønsker ved å søke på det i diagrammet nedenfor.

Bestill og få tilbake penger for garnprøven

Med en gang du har mottatt dine garnprøver får du også en rabattkode for samme verdi av prøvesettet til å bruke på ditt neste kjøp.

The Wool

Ullet er 100% naturlig. Spesielt myk på grunn av sin opprinnelse: de peruanske Andesfjellene . Der ute lever sauene i optimale forhold, som tillater produsering av toppkvalitet ull.

Når du har strikket det ferdig vil du ende opp med å ha på deg et luksuriøst og langvarig plagg. Hvis du tar vare på det, vil du sannsynligvis kunne bruke det resten av livet ditt.

The Petite Wool

Ullet er 100% naturlig. Spesielt myk på grunn av sin opprinnelse: de peruanske Andesfjellene . Der ute lever sauene i optimale forhold, som tillater produsering av toppkvalitet ull.

Når du har strikket det ferdig vil du ende opp med å ha på deg et luksuriøst og langvarig plagg. Hvis du tar vare på det, vil du sannsynligvis kunne bruke det resten av livet ditt.

The Baby Alpaca

Baby Alpaca er en av de mest eksklusive og mykeste fibre verden over. Dette dyret av peruansk Opprinnelsen bor i andesfjellene i dette fantastiske landet.

Dette garnet har ekstremt høy kvalitetsfibre og ballene er så myke og glatte at du ikke vil slutte å berøre dem!

The Meriwool

Merino er kjent som en av de beste og mest eksklusive fiberene i verden på grunn av sin utrolige egenskap, særlig lyshet og mykhet. Føles som ekte hud! Til tross for å være av tynt fiber, Merino vil holde deg varm fordi, når det er ferdig strikket vil fibrene ha en unik kvalitet som gjør at de kan opprettholde din ideelle kroppstemperatur gjennom bedre isolasjon.

The Wave

Wave ull er 100% naturlig, behandlet med ekstrem delikatesse, og vil trekke oppmerksomheten fra det første øyeblikket du ser det. På grunn av måten det er spunnet, vil garnet ha forskjellig tykkelser i samme nøst. Dette vil skape en unik tekstur i strikkene prosjektene dine.

The Pima Cotton

Utmerket kvalitet 100% pima bomull fra Peru, det beste bomullsgarnet i verden! Det er super-mykt og har en ekstraordinær kvalitet å strikke om sommeren. Det vil resultere i et lett, pustende og enestående strikkeprosjekt.

The Bling Bling Yarn

THE BLING BLING er et 50 g garnnøste, et fiber som passer for strikkeeksperter fordi det er veldig mykt og fint. Kvaliteter du vil ha når prosjektet ditt skal ha et fint fall.

Garnet består for det meste av Superwash Merino (79 %), som er et fint og veldig mykt fiber, men på samme tid varmer det godt og isolerer mot kulde. Mohair (18 %) er den typen ull som karakteriseres mest av å være motstandskraftig og holdbart, ved siden av at det gir en glans man ikke kan ta feil av.

Lurex (3 %). Er en type tråd som karakteriseres av å gi et metallisk utseende, perfekt for gjøre plagg fine og også andre prosjekter.

Recycled Yarn

Recycled Yarn er et resirkulert garn som består av 95 % bomull og 5 % andre fibre. Recycled Yarn er tilgjengelig i 100 grams nøster. Ideen startet fra et ønske om å gi ett nytt liv til brukte dongeribukser. Takket være resirkuleringsprosessen, er fibrene behandlet og kan bli spunnet til en enkelt tråd, som gir et fantastisk rustikt utseende.

Resultatet er et slitesterkt og vegansk garn. Designet til dine kuleste klær.

Remix Yarn

We Are Knitters Remix Yarn er et av våre nyeste garn, 100 % økologisk!

Remix Yarn er en perfekt blanding av 50 % bomull og 50 % ull, begge økologisk og med GOTS sertifikat. Remix Yarn kommer i nøster som veier 100 g.

Ved første øyekast ser Remix Yarn melert ut takket være kombinasjonen av disse to fibrene. I tillegg er ull, når det er blandet med bomull, mye sterkere og motstandsdyktig. Et annet kjennetegn å legge merke til er mykheten som oppnådd ved denne blandingen, noe som resulterer i et allsidig garn som kan brukes nesten hele året.

Finita Yarn

Lagd av en delikat blanding av 70 % Merino og 30 % Baby Alpakka. Finita Yarn blir derfor et eksklusivt garn, og har den perfekte blandingen av mykhet og varme.

Dette resulterer i et garn med en ideell blanding for å lage myke og lette klær uten å miste varmen.

Mohair

Mohair garn har et fint og skinnede aspekt, men ikke bli lurt for det er et veldig slitesterkt fiber, ved siden av å ha termoregulerende egenskaper som tilpasser seg kroppsvarme.

Touch me mohair er resultatet av å kombinere 54 % Baby Alpakka, 22 % Superkid Mohair og 24 % Muldberry Silk.