Betalingsmetode

 

Valuta

Kreditt/debit kort

Paypal

Klarna

Rabattkode eller gavekort 

 

 

Valuta

 

Alle betalinger og refusjoner vil bli gjennomført i norske kroner (NOK)

 

 

Betaling med kreditt eller debit kort

 

I sjekk ut under “Betalingsmetode” velg “kredittkort”. Vi aksepterer de følgende kortene:

 


 

Legg til din fakturaadresse på vår nettside  www.weareknitters.no. Vi bruker et kryptert SSL sikkerhetssystem for å forsikre oss om at dine personlige opplysninger er sikre mot forstyrrelser fra tredjeparter under onlineoverføringen.

Det totale beløpet vil bli stående på kortet ditt til bestillingen sendes (beløpet er fratatt din bankkonto) eller har blitt avlyst (summen blir løslatt). 

 

Betaling med Visa eller Mastercard

For å betale med denne metoden, velg “Kredittkort”under betalingsvalgene for å fullføre betalingen.Tre felt vil bli aktivert for å fylle ut: Kortnummer, utløpsdato og bekreftelseskode (det tre sifrede nummeret på baksiden av kortet).

For mer informasjon om sikkerhetssystemene for kreditt og debit kort, vennligst ta en titt på disse lenkene: Visa / Mastercard 

 

Betaling med American Express

Systemet gjenkjenner om leveringsadressen som er registrert med American Express er den samme som fakturaadressen (Amex adresse verifiseringsssystem, AVS). Om adressen ikke er den samme vil du bli bedt om å legge til den nye adressen din i en separat e-mail. Din bestilling vil ikke sendes før adressen har blitt verifisert.

Refusjoner og returer vil bli tilbakebetalt på det samme kortet som ble brukt i det originale kjøpet, uavhengig av hvilket kort du brukte.  

Betaling med Paypal

Velg Paypal som din betalingsmetode, og du vil bli sendt direkte til Paypals nettsider. Om du allerede har en Paypal konto kan du enkelt logge inn for å akseptere betalingen. Om du ikke har en Paypal konto kan du opprette en og fortsette betalingen. Refusjoner for returer vil bli sendt til den samme Paypal kontoen brukt i kjøpet.

Betaling med Klarna

VFor å betale med denne metoden, velg “Klarna” under betalingsvalgene for å gjennomføre betalingen. Fyll inn de påkrevde feltene med din informasjon og følg steg for steg prosessen for å fullføre. For mer informasjon om denne betalingsmåten, besøk gjerneKlarna 

 

Betaling med rabattkode eller gavekort

 

Betaling med rabattkode 

I utsjekkingen, se etter "rabattkoder", fyll inn din kode og rabatten vil legges til din bestilling. Du kan kun bruke en rabattkode per kjøp, og alle koder kan kun brukes en gang hver. Om beløpet på rabattkoden er større enn den totale bestillingssummen kan resten av rabatten ikke overføres til fremtidige kjøp.

 

Betaling med gavekort

Under utsjekking, i feltet markert  marked “gavekort” legg til gavekort koden akkurat som den er fremstilt.Om bestillingen din er større enn gavekortsummen må du så velge en annen betalingsmetode for den gjenværende prisen. Om gavekortets verdi er større enn bestillingen din er det mulig å bruke den resterende verdien på fremtidige kjøp. Den resterende verdien vil være tilgjengelig frem til gavekortet er fullstendig tømt.

Alle kodene må legges til i det korrekte feltet for å bli gjenkjent. En rabattkode vil ikke aksepteres om det blir lagt til i gavekort feltet og viceversa.

Om uredelig bruk av en kode er oppdaget har We Are Knitters retten til å kansellere bestillingen.