Meriwool 100% Merinoull Superwash Lakserosa

Nøster med - 100gr

Velg farge

See needles

230  NOK

Sikkert kjøp

Spor din ordre

Leveringstid 7-10 dager

Merino er kjent for å være en av de beste og mest lukrative garnene på grunn av de utrolige karakteristikkene som hvor lett og mykt det er. Det er som et ekstra hudlag!

SELV OM DET ER ET FINT ULL HOLDER MERINO DEG VARM. NÅR MATERIALET STRIKKES HAR FIBRENE DEN UNIKE KVALITETEN AT DE LAR DEG HOLDE PÅ KROPPSTEMPERATUREN GJENNOM BEDRE ISOLASJON.

Det som gjør dette garnet så spesielt er at du kan vaske det i vaskemaskinen. For å bevare plagget lengst mulig vask det på et delikat program med naturlig såpe. Tørk flatt.

Nyt våre eksklusive farger til ditt neste prosjekt for å gi liv til alle ideene dine.

Strikkefasthet:
Glattstrikking
4 in | 10 cm = 16 sting
4 in | 10 cm = 22 rekker

Heklefasthet:
Omdannet
4 in | 10 cm = 11 sting
4 in | 10 cm = 13 rekker

100% Meriwool nøster.
100gr. and 136m. per nøste
Bruk 5mm pinner.


Vekt: Worsted / Aran

Garnet vårt er farget i små puljer. Dette betyr at fra en pulje den neste kan det være små fargeforskjeller. Om du er usikker på hvor mange nøster du trenger til prosjektet ditt anbefaler vi at du legger til ett eller to nøster for å forsikre deg om at hele prosjektet ender opp i samme fargetone.


Vi gjør vårt beste for å oppnå så nøyaktig som mulig gjengivelse av farge. Vi kan imidlertid ikke garantere hvordan bilder vises på enheten din, så vennligst vær klar over at fargene vist kan variere fra skjerm til skjerm.

VÅRT ULL, BOMULL, OG BABY ALPACA ER LAGET AV 100% NATURFIBRE, UTEN NOE ACRYLISK. (LES MER OM VÅRE PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER FORNØYD MED KJØPET, HAR DU 14 ANGRERETT FRA ØYEBLIKKET DU MOTTAR BESTILLINGEN. VI BEHANDLER RETURNERTE ORDRE UMIDDELBART NÅR DET HAR ANKOMMET VÅRT VARELAGER. (LES MER)

WAK-TEAMET ER ALTID TILGJENGELIG FOR Å SVARE PÅ SPØRSMÅL. VENNLIGST SKRIV TIL OSS VED Å BRUKE VÅRT HJELPESENTER.

Din pakke ankommer om 7-10 dager ved bestilling idag.

How do you rate this product? *